Over mij

Ik was vrij rusteloos vroeger, vaak onbewust op zoek naar bevestiging en liefde. Tot mijn wereld op zijn kop werd gezet door het plotse overlijden van mijn vader. Toen ben ik in mijn verleden gedoken en heb ik via coaching ontdekt hoe ik zelf mijn grootste saboteur was. En nu zit ik aan het stuur van mijn leven, vastberaden om dit vuur door te geven als coach. Want als je gelooft en vertrouwt op jezelf, heb je veel te geven aan anderen. En daar worden we allemaal beter van.

Barbara Van Cauwelaert

Mijn coaching aanpak

De beste manier om te weten hoe koud het water is, is erin springen. We duiken er dus meteen in. Blijven niet te lang in woorden hangen. Die uitleg ken je al. Daar zitten de antwoorden niet. Ik graaf een laagje dieper met creatieve en fysieke oefeningen, wandelingen in de natuur en specifieke uitdagingen die bij jou passen en je net buiten je comfortzone brengen.

Hier mag alles van jou zijn. Ik creëer veiligheid met mijn optimisme, oordeelloosheid en aanwezigheid. Tegelijk zet ik met mijn ontembare energie aan tot springen. Jawel. Dit wordt de sprong van je leven.

Coaching technieken

Mijn coaching diploma is erkend door de ICF (International coaching Federation). Mijn coaching heeft zijn wortels in NLP (neurolinguïstisch programmeren), systemisch coachen, mindfulness en de veerkrachttraining Meesterschap over je Brein. Allemaal technieken met bewezen impact. Al meer dan 15 jaar werk ik intensief met meditatie en communicatie aan een vrij en veerkrachtig leven. Ik heb jouw pad bewandeld. En nu wandel ik graag met je mee.

Genoeg over mij,

vertel me over jou.

Laat je gegevens achter en ik stuur je meteen enkele vragen om te ontdekken of ik je kan verder helpen. De rest bespreken we wel bij een kop koffie.

  Contact
  Barbara Van Cauwelaert
  barbara@whitehaven.be

  Locatie
  Coaching sessies vinden
  plaats in Berchem (Antwerpen).

  Bedrijf
  wow services BV
  Ferdinand Coosemansstraat 59
  2600 Berchem
  BTW: BE 0737.374.895

  Copyright © 2024